Els consells que donem des de DEPILSIL son els següents per a realitzar una bona utilització dels guants, amb una duració òptima i deixant la pell fina i suau.

1. Els recanvis em duren poc, com puc fer que em durin més?

- Haurem de tenir em compte que si disposem de molt borrissol, evidentment, gastem més silici. Igual que amb el borrissol si es fort i gruixut, pel que recomanem que a l'hora de passar el guant, el pèl sigui el més curt possible, sense haver d'esperar a que el borrissol hagi crescut de nou en qualsevol zona del nostre cos.

- Les micropartícul·les de silici disposades en cada recanvi tenen una duració òptima de tres a quatre depilacions integrals i la depilació ha de ser sempre amb la pell neta, sense olis ni cremes, sense suors; si pel que fos no tenim la pell en les condicions anteriorment descrites, aplicarem un xic de talc. Si realitzem la depilació amb la pell en tals condicions el recanvi no actuaria eficaçment i quedaria inutilitzable per a qualsevol ús. - Recorda anar netejant el recanvi durant la depilació, no tant sols al final. Si el recanvi es de color blau i mat, encara funciona, l'únic que hauràs de fer es agafar el teu netejador especial per a recanvis i netejar la superficie saturada de les cèl·lules exfoliades de la teva pell.

2. Em passo el guant i el borrisol surt igual, que puc fer per debilitar l'arrel?

- Amb un tractament constant, és a dir, durant el primer mes/mes i mig, de dues a tres vegades a la setmana, l'arrel s'anirà debilitant, on el lapse de temps entre depilació i depilació s'anirà augmentant successivament, fins arribar al punt on el borrissol no sortirà. - Les micropartícules de silici, si realitzem la depilació tal com està descrita al mode d'ús, el rasurat és més profund i aquestes arriben al nivell més profund del porus arribant a l'arrel on realitza una funció de fricció sobre la mateixa i la debilita.

3. Al passar el guant, em rasco la pell i em causa dolor, que faig malament si dieu que és indolora?

- Si aquest mètode et causa dolor, pot ésser per dues raons. 1. La teva pell no està en les condicions òptimes que indiquem al punt primer del mode d'us. 2. Has pressionat massa. Tingues en compte que cada tipus de pell i zona del cos, té una admissibilitat determinada de pressió i cadascú ha de trobar la correcta. Per a qualsevol dubte, posat en contacte amb el nostre equip.

4. És una depilació que em suposa molta feina, com ho soluciono?

- El nostre sistema no és un sistema laboriós, sempre i quan el borrissol sigui curt. Hem de tenir en compte que si deixem créixer el pèl haurem d'estar més estona per eliminar-lo de nou i gastarem més silici. Al ser un proces totalment natural i manual, requereix una temps de pràctica: no et rendeixis! Es normal que al començament tardis més. Si ets constant, tindràs premi: el teu pèl es debilitarà i es ralentitzarà el seu creixement fins a desaparèixer definitivament.

5. Estic intentant depilar-me i no ho arribo a fer, quina n'és la solució?

- Hem de recordar que els recanvis queden inservibles amb qualsevol tipus d'humitat i més si tenim la pell suada o amb qualsevol tipus d'oli o crema. Passa normalment a les estacions càlides on la pell està més humida. També comentar que per a evitar tals humitats a la pell, sobretot en certes parts com aixelles o engonals es pot aplicar talc. No defalleixis! - També cal tenir en compte la pressió amb la que usem el guant. Cal trobar el punt mig i òptim per a la teva pell.

6. Ja m'he depilat, es necessari algun tipus d'hidratant per a la pell?

- Sí. Es molt important que hidratis i cuidis la teva pell després de la depilació amb DEPILSIL. Et recomanem l'ús tant del nostre Aloe Vera DEPILSIL o bé de la Crema Aulet, totalment natural.